Den ljuvligaste helgen

Har verkligen haft den ljuvligaste helgen. Den började med aw med jobbet på vårt favoritställe.  Alla samlade för första gången. Vi insåg sorgligt nog att det var den sista aw:n tillsammans så vi gjorde den extra mysig. Barnen supernöjda också eftersom de hade kompisar att hänga med hela eftermiddagarna. Oj vad jag kommer sakna dessa fredagar.

I lördags var det beachhäng. vi intog vår favoritpose i några timmar - chillpose, innan vi åkte hem och facetimeade med bästa farbror och lyckades på så sätt se Kalla ta guld. När vi väntade på att pappsen skulle anlända stack jag och A iväg på en upptäcktstur med moppen. Lite på måfå körde vi omkring och hittade de mysigaste gatorna och shoppade billiga saker. Vi blev bra sugna på att köpa nya badtofflor till mina morbröder som älskar abborre 🐟😋 Sen blev det lyxmiddag på vår favvorestaurang med efterrätt så klart. Medan vi satt och väntade på maten så sa det plupp på bordet. En av ödlorna i taket tappade greppet och gjorde oss sällskap vid bordet. För väl att de är små.


På söndagen träffade vi nämnligen på storkusinen. Vi gjorde en utflykt till Mangroveträsket. Där vandrade vi runt bland de stora trädrötterna, hittade krabbor med Alienögon och åkte longtailboat ut i träsket. Plötsligt ropade båtkaptenen till och pekade. Inte helt enkelt att förstå vad han ville ha sagt, men efter att han vänt båten och sakta puttrat lite närmre land så såg vi honom. 2 meters varanen. Liggandes på vakt. Strax därefter kom hans kompis simmandes förbi oss i vattnet. Lycklig över att inte han damp ner på vårt middagsbord 😱.

Efter båtturen passade vi på att svalka av oss i vattnet vid den fina stranden. Eller tja, svalka av oss. Vattnet var typ kroppstempererat. En vattentemperatur heeelt i min smak 🤣. Som sagt. Återigen en alldeles ljuvlig helg.

Hoppas ni alla har det bra hemma också 🤗❤️














Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ett steg närmare

Kärlek

Det finns alltid något att fira